kiwanis oval logo

Kiwanis Club Heerlen-Maastricht
Kiwanis Motto: Serving the Children of the World
arrow Projecten
arrow Wijnverkoop
arrow Historie
arrow Agenda
arrow Sponsoren
arrow Leden
arrow Leden log-in
arrow Links
arrow Contact
arrow Commissies & Bestuur

Wijnverkoop

Klik hier om meteen naar de NIEUWE bestellijst te gaan (Mei 2009)

Een service club kan alleen bestaan bij de gratie van zijn "fundraising" en “spending”-activiteiten. De Kiwanisclub Heerlen-Maastricht is er dan ook bijzonder trots op dat zij reeds meer dan twee decennia een succesvol doorlopend wijnproject als fundraiser heeft lopen.

Met dit project zijn de afgelopen jaren duizenden kerstpakketten in elkaar gestoken om de allerarmsten in Limburg in de donkere dagen voor Kerst te steunen, zijn er tientallen Veldkruisen -en Kapellen gerestaureerd en zijn duizenden euro's besteed aan verscheidene ad hoc projecten om daar de nood te lenigen waar hij op dat moment het grootste is.

Daarvoor danken wij al onze afnemers in verleden en toekomst, want beste vriend /vriendin van de Kiwanis, vanzelfsprekend zal de wijncommissie van de Ki-wine-lounge Heerlen Maastricht hun werk voort zetten. Dit project bevelen wij niet alleen van harte aan op grond van zijn ideële doelstelling maar ook vanwege het feit dat wij de concurrentie aandurven met grote wijnhuizen door een uitzonderlijke prijsstelling en een fraai assortiment dat regelmatig wordt vernieuwd.

Van harte aanbevolen, namens de wijncommissie:

John Vliegen & Jean-Louis Tuinstra

Klik hier om de NIEUWE bestellijst te downloaden!

 

Kiwanis Defining Statement
Copyright © 2006 Kiwanis Club Heerlen-Maastricht.